Alla olevalla lomakkeella voit ottaa yhteyttä, antaa palautetta tai lähettää kysymyksiä. Ota yhteyttä kuvan käyttöoikeuteen liittyen. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla

 Kiitos!

свяжитесь с нами, используя форму ниже или по электронной почте.

Contact us using the form below or by email

Sähköposti:  kuvaus@u69666.www2.webdomain.fi


7 Replies to “yhteydenotto”

  1. Hei!
    Yritin etsiä Paraisten ja Norrtäljen välillä 1960-luvun lopulla seilannutta m/s Holmiaa ja m/s Nordiaa mutta aika vaikealle tuntui löytää selkeää tietoa laivoista ja niiden loppumetreiltä.
    Onkohan jossain selkeä tietolähde?

  2. Aika huonosti tietoa ko aluksista tuntuu löytyvän. m/s Nordiahan päätyi vuonna 1974 Venezuelaan Naviera Oriental:n omistukseen. Nimeksi tuli Isla De Coche, rekisteröitiin Pampatarin laivarekisteriin. Alus vaihtoi omistajaa jälleen 1979 pysyen Venezuelassa vuoteen 1986 saakka. Maaliskuussa 1986 alus myyttiin Kreikkalaisille Pyrgi Chios Shipping- varustamolle, ja alusta ryhdyttiin hinaamaan kohti Kreikkaa.Tässä yhteydessä laivan nimi myös muuttui. Uusi nimi oli Theoskipasti. 1987 Rafinan ja Kykladien välillä liikennöidessä se törmäsi lauttaan huonoissa sääolosuhteissa. Alus siirrettiin korjattavaksi Drapetsonan kaupunkiin Kreikassa, jossa se se syttyi palamaan. Sen jälkeen se siirrettiin Atalantin saarelle ja romutettiin 1988.

  3. moi löytyykö kuvia sörnaisten satamasta eli sompasaaresta

  4. morot,missä on Jaarlin ja Jotulin uudet kuvat,,,ovat nyt korean hyundain pajala Busanin kaupungin rannalla,,

  5. Täytyy vissiin käydä kuvaamassa joku päivä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *