Laivakuvat.com- laivakuvasivusto

Sivustolla on valokuva 719 eri aluksesta

Sivut sisältävät kuvia ja tietoja erilaisista aluksista. Kuvat on lajiteltu eri ryhmiin seuraavasti:

  • matkustajalaivat/passenger

– matkustajalaivat/autolautat, sekä omana alaryhmänä risteilijät. Jos laiva kuljettaa yli 12  matkustajaa, se  on matkustajalaiva

  • rahtilaivat/cargo

– kuivarahtialukset ( Bulk Carrier), konttilaivat sekä ro-ro (eng. Roll on-Roll off)  alukset. Myös Ropax aluksia ( rahti-matkustajalautat). Ro-Ro alukset ovat omana alaryhmänä

  • tankkerit/tankers

– tankkerit. Nestemäisiä, tulenarkoja aineita kuljettava säiliölaiva. Myös kaasut kuljetetaan nestemäisinä jäähdyttämällä ne hyvin alhaiseen lämpötilaan.  Maakaasu, Lng  -162ºC.   1l nestettä -> 600l kaasua .

  • muita aluksia/other

– muut alukset, jotka eivät kuulu edellämainittuihin: Hinaajat, jäänmurtajat ym.

  • uusia/new

–  valokuvagalleriassa uusimmat kuvat

Artikkelit: Artikkeleita ja valokuvia yksityiskohtaisemmin eri aiheista ja laivoista.

Muuta mielenkiintoista: Kuvia mm. laivojen konehuoneesta, komentosillalta ja muuta matkalla vastaantullutta, sekä merimerkit

Hakutoiminto: Kirjoita hakulaatikkoon laivan pelkkä nimi ilman mitään etuliitettä ( m/s, m/t  ym.). Hakuja voi tehdä myös muilla hakusanoilla.

Laivaluettelot: Jokainen ryhmä sisältää erikseen oman laivaluettelon, jossa on lueteltu aakkosjärjestyksessä kyseisen ryhmän alukset. Aluksen nimestä linkki suoraan kuvaan.

Kuvien katselu: Kuvan saat suuremmaksi klikkaamalla sitä, ja voit siirtyä seuraavaan kuvaan nuoli näppäimellä. Voit valita myös kuvien katselun diaesityksenä kuvan oikeasta yläkulmasta.

Yhteydenotto: Jos mieleesi tuli jotakin aiheeseen liittyvää, niin Lomakkeella voit ottaa yhteyttä tai antaa palautetta. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla.

Kiitos vierailusta näillä laivakuvat.com- sivuilla ja tervetuloa uudestaan.

Kuvien luvaton kopiointi ja käyttö ansiotarkoituksessa on kielletty. Valokuvaa ei saa käyttää tai julkisesti esittää tai valmistaa siitä kappaleita ilman tekijänoikeuden haltijan lupaa. Jos olet kiinnostunut jonkun kuvan käyttöoikeudesta tai kopiosta, niin ota yhteyttä.

Alusten tiedot on kerätty eri lähteistä. Mahdollisuuksien mukaan on käytetty varustamoiden ilmoittamia tietoja. Alusten pituus ja leveys on ilmoitettu metrin tarkkuudella.

Laivakuvat.com sivujen tietoja päivitetään säännöllisesti, mutta siitä huolimatta ylläpitäjä ei ota vastuuta tietojen täsmällisyydestä eikä siitä, että kaikki tiedot ovat ajan tasalla. Mahdollisuuksien mukaan alusten tietoja on vertailtu useampaan eri tietolähteeseen niiden tarkkuuden ja oikeellisuuden varmistamiseksi.

      Since 2013